... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

První přátelák s komentářem :)

02.09.2014 19:00

FC HNK PRAHA - Speciál Braník  0:1            

Hřiště: Štěrboholy

Naše góly: -

Sestava: Martin - Pepa, Vojta - Tonda (chvíli Ondra od soupeře), David - Standa

Diváci: 0

Komentář: Po hodně dlouhé době jsme zase odehráli přátelák, k němuž jsme se k našemu velkému překvapení dokonce i sešli alespoň v dostatečném počtu. Tedy původně jsme měli mít 2 na střídání, ale protože Vláďa den předem chytil smrtelnou nemoc, Obo suverénně přijel na špatné hřiště a Tonda se prostě jen zdržel, byli jsme rádi, že nám Speciál dal svého hráče na střídání a mohli jsme začít alespoň v pném počtu. To vše tedy až poté, co se po cca 10 minutách vrátil Martin z nandavání čoček, kterého ale spíš podezříváme ze střádání času, aby nedostal příliš mnoho gólů.

Naše velmi ofenzivně laděná sestava (rozuměj 'měli jsme jen jednoho obránce') prokázala zpočátku zápasu kvalitní obranu, přičemž příležitostí k tomu měla spoustu, protože jsme se za prvních 15 minut v podstatě nedostali za půlku. Ve zbytku zápasu jsme ale soupeři, který od našeho posledního zápasu zvolna vystoupal do 3. ligy, byli rovnocenným soupeřem (zejména od té chvíle, co přišel Tonda), a přestože jsme od Štěpána dostali gól akorát my, opravdových gólovek jsme měli víc a několikrát Speciál podržel Kuba v bráně. S výsledkem 0:1 s týmem 3. ligy, i vědomím, že se Standa jednou vrátil (byť asi nevědomky) až k půlící čáře, jsme tedy nadmíru spokojeni a doufáme, že když třeba narozdíl od dneška dáme i gól, tak bychom mohli zítra, kdy to bude důležitější, i vyhrát.

Protože nám pak na konci zbyly 2 minutky, rozhodli jsme se, že vyzkoušíme i penalty. Po cca 8 neproměněných pokusech z ligy v řadě rozložených do posledních cca 4 sezon jsme si moc nevěřili, ale k našemu obrovskému šoku jsme proměnili 5 ze 6 pokusů (vlastně uspěli všichni kromě Pepy). Soupeř potom ze 6 penalt proměnil jen 2 (jednu dokonce Martin chytil, aniž by šla mimo bránu), a když jsme pak penaltovou výhru 5:2 oslavili v nedalekém bowling baru, hodnotíme večer jako úspěšný.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode