... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

8. kolo

19.05.2010 19:30

FC Bratři v lihu - FC HNK Praha 0:8 (0:2)            

Hřiště: Mikulova 2

Góly: ?.´ Vašek, ?.´ Vojta, ?David, ?.´, Vašek, ?Standa, ?.´ Vojta, ?.´ Standa a ? Standa

Sestava: Martin - Pepa, Pavel, Vláďa - Vojta, Vašek, David, Standa

Fanoušci: Velectěné roditelky 2 ze 3 našich nejzkušenějších hráčů + nastupující generace v podobě Martina Křivánka

Nejlepší hráč našeho týmu: ?

Komentář rozhodčího: ?

Růžový komentář: Zápas, který se nám po delší době opravdu podařil. Ať už jde o počet vstřelených gólů, nebo o Martinovu nulu (po 19 zápasech) ... Škoda jen, že se zranil David ... A taky škoda, že dal Standa v posledních minutách, když už soupeř trochu rezignoval na pořádnou obranu, hattrick, kvůli čemuž teď machruje, že je 2. nejlepší střelec ligy :)

Aneb kdo nebyl na zápase, ten o moc přišel, poněvadž takhle už určitě zase dlouho hrát nebudeme :)

 

Komentář soupeře: ( https://www.bratrivlihu.7x.cz )

Je to tak, urodila se nejvyšší porážka BVL v sezóně a jedna z nejvyšších v historii, i když tou nejvyšší stále zůstává porážka z naší první sezóně proti Kortaru 0:11..

Zápas nám absolutně nevyšel ve všech směrech a naprosto zaslouženě jsme odešli s přídělem. Takto se opravdu nedá hrát. Nejvíce byla přeci jen znát absence našeho nejlepšího hráče posledních zápasů Brzyho, který byl sice v předzápasové nominaci, ale pak se na zápas nedostavil..

Úvod zápasu ale rozhodně nevypadal na výsledek, který byl na konci zápasu..HNK byli sice od začátku aktivnější, ale naše obrana byla pevná a soupeře příliš do šancí nepouštěla a když už se soupeři dostali ke střele zachránil skvěle Kuba. Navíc i my jsme se dostávali dopředu, hlavně útočníci Viktor s Kocourem se snažili něco vymyslet, leč marně. Jenže kolem poloviny první půle přišli dvě chybičky(jedna při strátě balónu,druhá při nedůrazu před bránou) a soupeř obě potrestal a bylo to velmi rychle 0:2.

Druhou půle jsme začali ofenzivněji, leč velmi neproduktivně. Za celý druhý poločas jsme dostali ke 3 lepším šancím. Můžeme říct, že HNK hráli výborný zápas a především defenziva byla možná ta nejpevnější proti které jsme hráli. Jednoduše jsme neměli šanci. Navíc i vepředu do naší už více otevřené obrany soupeř dal další dvě branky a bylo to 0:4. Poté jsme už všichni trochu rezignovali a soupeři si stříleli v posledních deseti minutách krásné branky, kterými nakonec stanovili stav na hrozivých 0:8...

Co k tomu víc dodat?Snad jen, rychle se oklepat a jít dál..Naštěstí hrajeme další kolo již za 4 dny, v pondělí takže budeme mít možnost velmi rychle tento zápas vymazat z paměti. Navíc v pondělí hrajem proti poslednímu týmu tabulky Mašťáci a tak nám snad nehrozí podobný scénář, co jsme zažili teď..:-)

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode