... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

8. kolo

20.05.2014 20:15

FC HNK PRAHA - FK Blšany  2:2 (0:0)            

Hřiště: Motorlet 3

Naše góly: 47.' Standa a 51.' David

Sestava: Martin - Honza, Pepa, Vláďa - Kuba, Vojta, David, Standa

Diváci: 1 (Péťa)

Nejlepší hráč našeho týmu: Kuba

Komentář rozhodčího: Tuhý boj v neregulérních podmínkách - posledních 15 minut se hrálo bez světel.

Náš komentář: Před zápasem jsme stanovili jasnou taktiku v hospodě - vyhrát, nebo alespoň neprohrát či prohrát jen těsně. Už od první minuty bylo zřejmé, že se jedná o nejlepší tým, se kterým jsme se v sezóně potkali, a v průběhu celého utkání si udržoval mírnou převahu. První poločas jsme mohli vyhrát, kdyby nám rozhodčí uznal gól místo domnělého faulu, ale i dohrát ve 4 v poli, když náš brankář vyrazil míč snad metr mimo vápno. Naštěstí ho rozhodčí odměnil jen žlutou kartou.

Druhý poločas se na naší straně trochu vyhecoval směrem k rozhodčímu a Standa si vykoledoval žlutou, což po konci utkání glosoval s tím, že se od minula poučil a neřekl rozhodčímu "tlustej čůráku". Nějakým zázrakem se nám nicméně v závěru podařilo vstřelit 2 góly a dostat se do vedení 2:0. Když jsme ho už 5 minut drželi a zdálo se, že utkání nezaslouženě dovedeme do vítězného konce, vstřelil soupeř během minuty 2 góly a bylo vyrovnáno. Do konce zápasu se pak na skóre už nic nezměnilo, ač si soupeř šancí ještě vytvořil dosti. V tomto utkání jsme, dle mého názoru, bod spíše získali.

Za zmínku ještě stojí správce hřiště, který se asi rozhodl šetřit a ani přes rostoucí tmu nerozsvítil. Kdyby oba týmy neměly světlé dresy, ani bychom se na hřišti neviděli.

A za zmínku taky zpětně stojí, že pro Martina a Kubu to byly 2. žluté v sezoně a společně s Obem, který stojí za červenou, budeme mít v příštím kole 3 distancované hráče, což v naší historii ani zdaleka nemá obdoby. Ještě, že se nepsala ta Davidova, protože ten by asi dostal takový trest, že bychom byli rádi, že se vůbec sejdeme :-D

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode