... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

7. kolo

26.10.2011 18:15

FC HNK PRAHA - AC Palouček 6:9 (4:5)            

Hřiště: Děkanka

Góly:  2.' Pavel Vágner, 3.' Standa, 6.' Obo, 13.' Pavel Vágner, 35.' Tomáš, 38.' Pepa - 1.', 17.', 19.', 26.', 28.', 39.', 41.', 47.' a 53.' soupeř (všechno J. Kadeřábek)

Sestava: Martin - Honza, Pepa, Pavel, Honza, Tomáš - Obo, Vojta, Pavel Vágner, David, Standa

Fanoušci: 0 (komu by se taky chtělo moknout ...)

Nejlepší hráč našeho týmu: (neuveden)

Komentář rozhodčího: Velmi pohledné utkání plné gólů. Do 40.minuty tahali za delší konec většinou domácí, ale hostující Kadeřábek byl prostě k nezastavení a zatímco domácí už branku nepřidali, on se trefil ještě třikrát a připsal si tak všech devět branek hostů.

Růžový komentář: Souboj prvního týmu tabulky, dosud neporaženého Paloučku (6 kol - 11 bodů - skóre 36:11), se třetím - našima růžovýma prasátkama (6 kol - 9 bodů - skóre 25:5) - očekával bitvu nejlepšího útoku ligy proti nejlepší obraně. Během prvních minut ovšem bylo jasné, že se náš tým po tomto kole odporoučí z pozice 14. nejlíp bránícího týmu celé hanspaulky, a ochrání před tímtéž i svého soupeře. Uběhlo jen pár desítek vteřin, když Martin pustil první střelu a úspěšně si přetrhl další rekordní šňůru. Co čert (a déšť) nechtěl - z protiútoku bylo srovnáno. A nejen to - během chvíle jsme otočili až na 4:1! V tu chvíli jsme měli krásný ofenzivní zápas pod kontrolou a zdálo se, že souboj o čelo vyhrajeme. Na minihřišti na Děkance ale góly padají jedna radost, takže do šaten (rozuměj pod strom v zámezí, pod kterým tolik nepršelo) už šel za vedení náš soupeř. Ještě jednou jsme se ale dostali do vedení i my, když brankář Paloučku pustil Pepovu střelu z půlky, která než dojela k bráně, tak střelec stihnul skoro vystřídat ... Na promočeném hřišti určitě nebyla sranda chytat, což bohužel ukázal v následujících minutách i Martin (ač nás i několikrát podržel), a tak se nám důležité body začaly nenávratně vzdalovat. V hodně pěkném zápase, který se zejména Pavlovi hodně vydařil (asi jednou nebyl pod vlivem :) ) jsme tedy nakonec prohráli 6:9.

P.S. Martine, ten Kadeřábek byl tvůj známej? To byly, koukám, hodně velký hody - tím spíš, že herně nijak nevynikal ...

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba www stránek zdarmaWebnode