... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

7. kolo

22.10.2014 18:30

FC HNK PRAHA - Demoliční četa  3:3 (1:2)            

Hřiště: Hrabákova 3

Naše góly: ?.' Standa, ?.' Tonda a ?.' David

Sestava: Fanda - Pepa, Martin, Honza - Pavel, Vojta - Tonda, David, Standa

Diváci: 1 (Péťa)

Nejlepší hráč našeho týmu: Vojta

Komentář rozhodčího: Utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů. V prvé půli byli hosté lepším týmem, ve druhé domácí zabrali a po zásluze vyrovnali.

Náš komentář: Do tohoto zápasu jsme nastupovali po dvou zápasech bez vstřeleného gólu a prohře o 6 gólů v minulém zápase s odhodláním navázat na výkon z minulého mače s tím rozdílem, že budeme proměňovat šance. To se nám povedlo jen částečně.

První poločas jsme odehráli naprosto příšerně a soupeř překonával naši defenzivu pomocí několika přihrávek a dobrého pohybu. Přesto jsme jako první skórovali - Standa se po odkopu Pavla dostal do brejku, zkušeně si počkal na míč a nedal brankáři šanci. Bohužel jsme pak do konce poločasu inkasovali dva zbytečné góly ... Pozitivem však bylo protrhnutí naší střelecké nemohoucnosti, ale výkon byl špatný.

Ve druhém poločase jsme se naštěstí zlepšili a hrál se již vyrovnaný zápas. Tondovi se dokonce podařilo vyrovnat, když po Davidově přihrávce doklepával míč do prázdné brány. Pak bohužel přišla naše standardka, kterou jsme chtěli rychle rozehrát, což se nesetkalo s úspěchem a z protiútoku jsme obdrželi 3. gól a vypadalo to, že prohrajeme i třetí zápas v řadě. Pak však přišel další faul soupeře a tentokrát jsme trestný kop rozehráli dobře, i díky špatně postavené zdi, kam si zběhl 3. hráč soupeře a nechal úplně volného Davida. Tomu Standa přihrál a David neměl problém dostat míč do sítě.

V tomto okamžiku se z relativně klidného zápasu (na hanspaulské poměry) stal vyhecovaný zápas plný emocí, protože soupeř gól neunesl a začal si stěžovat na rozhodčího, že neměl umožnit rozehrání, když mu to brankář nedovolil (protože se rozhodl, že si po 5 minutách stavění (ostatně zdržoval celý 2. poločas) zeď ještě přestaví). Asi nejlepší byla snaha, aby rozhodčí kontumoval zápas v náš neprospěch, protože nemáme míč a jsme domácí. Jediný problém byl v tom, že my jsme míč měli (krom toho jsme mohli hrát s druhým), jenže ten se někam zakopl a nikdo nevěděl kam ... Míč jsme nenašli ani po konci zápasu a mohli si tak započítat druhý ztracený míč ve dvou zápasech, fakt paráda ...

Naštěstí do konce zápasu nezbývalo příliš času, ale přesto se stihl ještě více vyhrotit. David byl faulován (rozhodčí nepískl) a následně na zemi sekl nohou po soupeři (rozhodčí si toho nevšiml) a daný soupeř ho v reakci na to strčil, čehož již si rozhodčí všiml a hráče soupeře vyloučil a odpískal nepřímý kop pro nás. Mezi Davidovým seknutím nohou a jeho strčením se ještě soupeř hnal do útoku, který Standa ukončil poměrně nešetrným faulem přímo před rozhodčím, minimálně na žlutou kartu (opět rozhodčí nereflektoval), což soupeř ocenil nakopnutým míčem směrem na Standu (která sice minula cíl, ale rozhodčí si beztak nevšiml ani tohoto). Rozehrání trestňáku bylo naštěstí poslední akcí zápasu, která nebezpečí nepřinesla a zápas tedy skončil smírně 3:3, což jsme šli zapít do blízké krčmy.

Příště hrajeme proti nejlepšímu týmu skupiny, tak uvidíme, jak dopadneme ...

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode