... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

7. kolo (Jaro 2016)

03.05.2016 20:30

FC HNK PRAHA - Horoušany FC 4:2 (2:1)            

Hřiště: SC Běchovice

Naše góly: 21.'  a 36.' Tonda, 22.' Honza, 37.' Standa

Sestava: Ondra - Honza, Pepa, Vláďa - Vašek, Tonda, David, Pavel, Michal - Standa

Diváci: 1 (Zuzka)

Nejlepší hráč našeho týmu: neuveden

Komentář rozhodčího: Celkem pohledný fotbal, který zaslouženě vyhráli domácí.

Náš komentář (Pepa): K dalšímu zápasu jsme se poprvé v sezóně sešli v plném počtu, tedy se 4 hráči na střídání. Jen byla škoda, že jsme se v takto hojném počtu sešli zrovna k tomuto zápasu, který se hrál na malém hřišti a za příjemného počasí.

Na začátku zápasu jsme se museli vyrovnat s již zmíněným menším hřištěm, které vybízelo především k soubojovému fotbalu a Standa s Pepou tak neměli šanci využít svých rychlostních předpokladů. Vzhledem k tomu, že nám aklimatizace nějaký čas trvala, pouštěli jsme soupeře do šancí a po zásluze byli odměněni gólem v naší síti. Obdržená branka nás konečně probrala, po chvíli Tonda vyrovnal a následně Honza převážil skóre na naši stranu. V druhé půli jsme pokračovali ve zlepšeném výkonu a přidali další dva góly, zejména ten Tondův byla fotbalová delikatesa, překračující úroveň 6. ligy. Třígólové vedení nás jako obvykle ukolébalo a trochu jsme polevili v tempu – je trochu zarážející, že když vedeme, obránci se vytahují dopředu více, než když je stav skóre opačný. Soupeřovi se však pouze povedlo zkorigovat výsledné skóre na 4:2.

Zápas se jinak odehrával v relativně poklidné atmosféře, z čehož se vymykal pouze jeden souboj z prvního poločasu, kdy do Davida soupeř strčil poté, co míč již skončil v zámezí, načež ho pomstil Vašek. Ondra naštěstí po cestě z brány k místu incidentu vychladl a situaci spíše uklidňoval. Rozhodčí celou situaci vyřešil žlutou kartou pro soupeře, který rozmíšku vyvolal.

Připsali jsme si tak další 2 body a od prvního kola jsme ještě neprohráli (klepu do dřeva). Jsme tak prakticky zachráněni, ale s postupem to bude ještě složité, neboť na 10 bodech je srovnána téměř polovina skupiny. Nyní nás čeká týdenní pauza, kterou zajisté strávíme poctivým tréninkem a nacvičování herních situací.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode