... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

5. kolo

26.04.2012 17:30

FC HNK PRAHA - Ya Basta! A  2:2 (1:1)            

Hřiště: Střešovice

Góly:  23.' Tonda, 31.' Standa

Sestava: Martin - Pepa, Pavel - Tonda, Kuba, Tomáš - Standa

Fanoušci: 1 (Honza, ale radši by hrál)

Nejlepší hráč našeho týmu: Kuba

Komentář rozhodčího: Vyrovnané utkání, které skončilo spravedlivou remízou.

Růžový komentář: V tomto utkání pro nás malým vítězstvím bylo, že jsme se vůbec sešli. Zápas jsme začali bez hráčů na střídání a jeho úvod byla spíš kopaná, kdy jsme ve snaze šetřit síly stříleli i od půlky. Obraz hry se změnil s příchodem Kuby asi 10 minut po začátku zápasu (s ním dorazil i Honza, ale toho rozhodčí hrát nenechal kvůli sádře...). Následnou převahu jsme využili ke vstřelení vedoucího gólu. Z vedení jsme se ale dlouho neradovali, neboť soupeř vyrovnal snad z prvního útoku po rozehrání. Poločas se pak dohrál za nerozhodného stavu.

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a Standa, v druhém utkání po sobě, vsítil branku. Po té jsme se začali soustředit na obranu a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Bohužel jsme nedokázali ani jednu ze šancí proměnit a soupeř naši střeleckjou nemohoucnost potrestal vyrovnávacím gólem chvíli před koncem zápasu.

Ještě si neodpustím poznámku k rozhodčím, kteří byli jednoznačně nejhoršími aktéry zápasu. Občas pískli sotva kontakt s hráčem, jindy tvrdý faul pustili. Podobně nakládali s výhodami, kdy jsme např. dostali po faulu na půlce výhodu, jež spočívala v tom, že jsme házeli aut prakticky od brány. Naopak při skoro gólové šanci jsme výhodu nedostali. Rozhodčí to nicméně kazili na obě strany.

I v tomto utkání jsme zbytečně ztratily bod a nezbývá než doufat, že nám v závěrečné tabulce nebude chybět. Další zápas hrajeme opět ve skvělém termínu a výborně přístupném hřišti. Snad se zase nějak sejdeme...

 

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba www stránek zdarmaWebnode