... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

4. kolo

01.10.2014 18:30

FC HNK PRAHA - TBC Lachtan A  5:2 (3:1)            

Hřiště: Hrabákova 2

Naše góly: 24.' Standa, 25.' Pavel, 30.' Vojta, 54.' Tonda a 56.' Vojta

Sestava: Fanda - Pepa, Martin - Pavel, Vojta - Tonda, Standa

Diváci: 2 (Péťa a Míša)

Nejlepší hráč našeho týmu: Tonda

Komentář rozhodčího: Zápas plný nastřelených rozkroků zaslouženě vyhráli hosté. Hráno férově.

Náš komentář: Zápas na našem neoblíbeném hřišti, kde jsme vyhráli snad jen jeden zápas asi z 20 (přesně bohužel nevím; kdyby Vojta nebyl línej, resp. se v práci věnoval užitečnějším věcem, vytvořil by statistiku naší úspěšnosti na jednotlivých hřištích) (Poznámka Vojty: Naštěstí nejsem línej aspoň doma, a tak můžu upřesnit, že na Hrabákově jsme před tímto zápasem měli kupodivu pozitivní bilanci 4-4-3 :o) ) a půlka týmu zraněná nebo mimo republiku, od tohoto zápasu jsme opravdu nic moc neočekávali. Kvalitu naší sestavy výborně dokumentovala naše děsivě tvořivá, rychlá a technická obranná dvojice Pepa a Martin, když se Martin do obrany vydal asi po 5 letech působení v roli brankáře. V bráně byl vystřídán Fandou.

Naše propočty ovšem nepočítaly se soupeřem, který byl jednoznačně nejslabší z týmů, na které jsme zatím v sezóně narazili. V obraně hrál hodně nedůsledně a často chyboval. V útoku byl o něco nebezpečnější a občas si dobře narazil míč, což naší obranné dvojici občas dělalo problémy, ale i přesto jsme byli po celý zápas lepší, měli převahu v poli i více šancí. Celkově se ale jednalo o nepříliš pohledný zápas a náš výkon byl sotva průměrný.

První poločas jsme vyhráli 3:1 a i ve druhém v poklidu směřovali k vítězství, což se však příliš nelíbilo Pepovi. Vytvořil proto (jen z tohoto důvodu a vůbec ne proto, že je kopyto) obrovskou chybu, po které hráč soupeře šel sám na brankáře a bohužel nezaváhal. Fanda to komentoval slovy: „Sorry, moje chyba.“. Ano, jeho chyba. Brankář HNK totiž nájezdy 1 na 1 musí 100% zvládat, jinak si nezaslouží oblékat dres HNK! Naštěstí jsme nezačali zmatkovat, přidali ještě 2 góly a celkově vyhráli 5:2.

Tuto sezónu se nám zatím daří vyhrávat zápasy, které jsme dříve buď remizovali nebo dokonce prohrávali. Snad si tuto vítěznou šňůru protáhneme, ještě dva zápasy vyhrát a vyrovnáme nejvíce vyhraných zápasů v řadě pro HNK.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode