... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

4. kolo (Jaro 2016)

12.04.2016 18:30

Praga Calcio CC - FC HNK PRAHA 2:2 (1:2)            

Hřiště: Hrabákova 2

Naše góly: 16' David, 29.' Standa

Sestava: Pepa - Vláďa, Honza, Michal - Vašek, Tonda, David - Standa

Diváci: 0

Nejlepší hráč našeho týmu: Standa

Komentář rozhodčího: První poločas patřil týmu HNK, druhý Praga Calcio. Nakonec došlo na dělbu bodů.  

Náš komentář (Pepa): V dalším zápase jsme nastoupili proti doposud poslednímu týmu tabulky s cílem potvrdit výhru z minulého zápasu. To se bohužel zkomplikovalo již před zápasem, když jsme se dozvěděli, že Michal dorazí s mírným zpožděním (nakonec stihl i začátek zápasu), Tonda až na druhý poločas a v minulém zápase skvěle chytající Ondra nepřijde kvůli horečce vůbec. Do brány tak musel Pepa.

Do zápasu jsme vstoupili s chutí a špatně hrajícího soupeře přehrávali, dostávali se do řady šancí (zejména Standa), které jsme trestuhodně zahazovali. I přesto jsme se do konce poločasu dostali do dvoubrankového vedení.

Na začátku druhého poločasu, již posílení o Tondu, jsme soupeře opět dostali pod tlak, ale tentokrát bez gólového efektu. Za což jsme následně byli potrestáni – soupeř se po nedůrazu naší obrany dostal ke střele a bohužel trefil míč pro Pepu nechytatelně. A bylo hůř, když se podobná situace po chvíli zopakovala … Vzhledem k tomu, že do konce zápasu již žádný gól nepadl, ačkoliv šancí jsme stále měli dostatek, skončilo utkání smolnou remízou 2:2.

Již podruhé v sezóně jsme tak neudrželi poločasové vedení 2:1 a zápas jen remízovali. Zejména nyní to hodně mrzí, protože jsme si zápas „remízovali“ sami nedůrazem v obraně, neproměňováním šancí a brankář taky nic navíc nechytil … Příští zápas snad dopadne lépe.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode