... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

3. kolo

17.09.2015 19:00

FC HNK PRAHA - FC Sorry  2:4 (2:0)            

Hřiště: Motorlet 2

Naše góly: 14' Tonda a 24.' Standa

Sestava: Pepa - Kuba, Vašek - Vojta - Michal, Tonda, Standa

Diváci: 1 (Zuzka s Woodym přišla za stavu 2:0 a přinesla nám kopec štěstí ...)

Nejlepší hráč našeho týmu: (neuveden)

Komentář rozhodčího (po zjevně kvalitním přepsání redakcí :-)Rozhodující byl vítr. První půli hráli po většinu (tady má být asi po větru ...) domácí, druhou hosté, kteří otočili nevyřízené (... a tady nepříznivé) skóre.

Náš komentář: Do 3. zápasu sezóny jsme vstupovali jako neporažení se záměrem tuto šňůru prodloužit, ale současně zlepšit předváděné výkony. Bohužel se nám povedla pouze druhá část ...

Na zápas se nemohli dostavit Pavel, David a Vláďa, a tudíž jsme sestavu doplnili Kubou, abychom měli alespoň 1 na střídání. Situaci trochu komplikoval fakt, že Pavel s Vláďou do poslední chvíle nevěděli, zda se budou moci zápasu zúčastnit či nikoliv, ale 1 na střídání byl nakonec dostatečný. Zápas ovlivnilo větrné počasí, ale na to se nemůžeme a ani nechceme vymlouvat, protože nejsme Slávije a navíc podmínky byly pro oba týmy stejné.

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, dostávali se do šancí a soupeři nic moc nedovolovali. Bohužel naše produktivita byla žalostná, a tak jsme poločas vyhráli jen o 2 góly. To bohužel dalo Pepovi šanci ukázat, kdo je rozdílovým hráčem utkání a ve druhém poločase si nejprve nekřikl, že má míč, a ten se po teči obránce dostal před naši prázdnou bránu k soupeři, který již neměl problém dát gól. Ještě zářivější moment sněhuláka, co stojí v bráně, nastal o chvíli později, když soupeř doběhl míč a od brankové čáry ho z nedostatku jiných možností poslal pomalou střelou na bránu, kde Pepa stál přímo u tyče a chytit míč tak nemělo být žádným problémem. Ten nicméně nějakým nepochopitelným způsobem prošel do brány, což se ukázalo jako zlomový moment zápasu. My jsme se pak vrhli do útoku a zapomněli na zadní vrátka, což soupeř potrestal dvěma góly.

Tento zápas jsme tak nezaslouženě prohráli, ale takový je fotbal. Jediným pozitivem zápasu je to, že Pepa podobnou chybu až do příštího zápasu nepředvede.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode