... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

3. kolo

10.04.2012 18:15

FC HNK PRAHA - Rumburaci  0:3 (0:1)            

Hřiště: Kbely

Góly:

Sestava: Martin - Honza, Pepa, Pavel - Vojta, Pavel Vágner - Standa, Tonda

Fanoušci: 1 (Cába)

Nejlepší hráč našeho týmu: (neuveden)

Komentář rozhodčího: Pohledné utkání se zaslouženou výhrou hostí.

Růžový komentář: Na třetí zápas jsme zavítali do Kbel, naštěstí tuto sezonu i na posledy. V pauze mezi zápasy zafungoval náš bezchybný skauting a místo Davida jsme sehnali staronovou posilu: Tondu. Davida sice plnohodnotně nenahradil, ale bezpochyby patřil k tomu lepšímu, co v růžové prohánělo po hřišti. Musíme ale čelit kruté realitě a přiznat si, že to zas není kdovíjak náročné.

Dle mého názoru jsme byli v utkáni o něco lepším a nebezpečnější týmem. V rámci zdánlivé objektivity je nutné poznamenat, že s tímto názorem při pozápasovém rozboru naší hry (který neartikulovanými výkřiky narušoval zuřivý fanoušek Pardubic) nesouhlasili Vojta se Standou. To však nemění nic na faktu, že všechny góly jsme si dali prakticky sami. První gól tečoval do naší brány po autovém vhazování Honza a v druhém zápase po sobě tak zaznamenal vlastní gól (že by po hřiští obcházel Petrův duch???), druhý gól padl poté, co Vojta začal kličkovat na našem vápně a u třetího Pavel vypustil souboj a hráč soupeře šel sám na brankáře. Když k tomu připočteme naši neschopnost trefit bránu z jakékoliv pozice, je prohra na světě. 

Příští zápas hrajeme na Hrabákově, což je naše takřka domácí hřiště, kde jsem ale ani jednou naplno nebodovali. Už je na čase tuto sérii protrhnout, i když tomu po minulých výkonech příliš nevěřím...

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode