... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

2. kolo

12.09.2009 12:30

Pěstební dělnice - FC HNK Praha 5:6 (2:2)            

Hřiště: Pražačka 2

Góly: 19.´ vlastní, 24.´ Petr, 32.´ Pavel Pillár, 34.´ vlastní, 59.´ vlastní a 59.´ Standa - 9, 28.´, 44.´, 47.´ a 49.´ soupeř

Sestava: Martin - Petr, Tomáš, Obo - Vojta, Pavel Pillár - Sysel, Standa

Fanoušci: 6

Nejlepší hráč našeho týmu: (neuveden)

Komentář rozhodčího: Nezvykle dramatický zápas. Díky třem vlastním gólům nedokázali hráči Pěstebních dělnic udržet vedení a prohráli.

Růžový komentář: Po tradičním úvodním gólu soupeře jsme trochu zabrali a zápas otočili. Než jsme se ale vzpamatovali, byl tu stejný náběh z rohu od stejného hráče jako před prvním gólem a bylo vyrovnáno. Po změně stran soupeř hrál strašně, a tak jsme ušmudlali 2 góly a spoustu dalších šancí zahodili. A tak soupeř pomalu otáčel ... Když pak rozhodčí sotva srozumitelnou češtinou ohlásil poslední minutu, prohrávali jsme už 4:5. Během poslední "minuty" se ale Standovi podařilo dát 2 přinejmenším podezřelé góly a radovali jsme se z vítězství. Aby poslední minuta nebyla tak krátká, tak ji rozhodčí ještě trochu prodloužil a najednou koukáme, že před naší bránou se ocitl sám soupeřův útočník. Pravděpodobně v afektu z posledních 2 našich gólů místo uklizení míče do prázdné brány ale míč jen co nejvíc napálil, a tak jsme po jeho tyči mohli slavit další nezasloužené vítězství :o)

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode