... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

2. kolo

03.04.2013 18:00

Dynamo Prak - FC HNK PRAHA  3:6 (1:0)            

Hřiště: Dolní Měcholupy

Náš gól: 33.' (vlastní), 35.' Pavel, 37.' Pavel, 55.' Standa, 56.' Standa a 59.' Obour

Sestava: Pepa - Honza, Vláďa - Obo, Pavel - Standa

Diváci: 1 (Zuzka)

Nejlepší hráč našeho týmu: Pavel

Komentář rozhodčího: Domácí pouze 4+1, přesto bojovali o body až do konce, leč síly jim odpadly.

Náš komentář: V chladném a větrném počasí jsme se tentokrát sešli pouze v 6 lidech. Co zpočátku vypadalo jako nevýhoda se změnilo, když soupeři nedorazil poslední hráč (který tam měl být do 10-ti minut a neobjevil se až do konce utkání), a tak museli nastoupit pouze v pěti.

V prvním poločase nebyla početní převaha vůbec znát a nebýt Pepy a brankové konstrukce, prohrávali bychom zajisté daleko víc než 0:1.

Ve druhém poločase jsme však zlepšili výkon, a když se k tomu přidala ještě únava soupeřova nejlepšího hráče, tak nemohlo dojít k ničemu jinému, než otočení vývoje zápasu. Nejprve vybojoval veledůležitý vyrovnávací gól Obour a následně se přidali i další, aby se konečné skóre zastavilo až na výsledku 6:3 a my mohli slavit první body v letošní sezoně.

Za zmínku stojí nejen neschopnost našeho týmu při řešení gólových situací, ale také mizerný pohyb Standy Šika, neskutečný gól přímo z rozehrávky stejného hráče, velmi dobrý výkon Pepy v bráně a jako vždy obětavá hra ostatních členů našeho velkolepého družstva.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode