... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

2. kolo

04.04.2012 20:45

VŠSK MFF UK C - FC HNK PRAHA  3:1 (3:1)            

Hřiště: Mikulova 4

Góly:  10.' David

Sestava: Martin - Honza, Pepa, Pavel - Vojta, Pavel Vágner -  David, Obo ,Standa

Fanoušci: 0.5 (Pavel)

Nejlepší hráč našeho týmu: David

Komentář rozhodčího: Úvod utkání domácím příliš nevyšel, ale postupně získávali iniciativu a začali dávat góly.

Růžový komentář: Na zápas jsme přišli ve stejné sestavě jako minule a tentokrát nás přítomností na hřišti poctil i Vojta. Opatrný začátek zápasu ukončil David, když po samostatné akci (jak jinak) vstřelil vedoucí gól. Místo, aby nás tento vývoj zápasu nabudil, přestali jsme úplně hrát, soupeř se dostal do drtivého tlaku a ještě v prvním poločase otočil výsledek. Po druhém gólu v naší síti, jež padl hlavou po autovém vhazování, se Pavel, který skórujícího hráče neuhlídal, rozhodl, že už nám to nebude kazit a zůstal na lavičce. To nás patřičně nenabudilo a pokračovali jsme v hrozné hře, což soupeř využil ke vstřelení ještě jedné branky. Po prvním poločase jsme tedy prohrávali o 2 góly, a to JEN o 2 góly, protože Martin aspoň dalších 7 gólů chytil.

V druhé půli jsme výkon trochu zlepšili a už se nehrálo jen na jednu branku. Soupeř měl stále více ze hry i více šancí než my, ale už to nebylo tak hrozné jako v první půli. V druhém poločase už ani jedna strana branku nevstřelila a tak jsme po mizerném výkonu prohráli.

Nejhorší zprávou zápasu pro nás nebyla samotná porážka, ale to, že si David v druhé půli obnovil zranění, kvůli kterému předtím zhruba půl roku fotbal nehrál a v reakci na to se rozhodl ukončit (pro dohlednou dobu) své angažmá v HNK. V zápase jsme tak ztratili nejen 2 body, ale troufnu si tvrdit, že i nejlepšího hráče, který kdy oblékal náš růžový dres.

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode