... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

1. kolo

06.10.2016 18:00

FC HNK PRAHA - SFC Atletico Dělo A 3:4 (1:3)            

Hřiště: Štěrboholy 1

Naše góly: 13.' Standa, 34.' Vláďa a 36.' Tonda

Sestava: Ondra - Pepa, Honza, Vláďa - Vojta, Pavel, Tonda - Standa

Diváci: 0

Nejlepší hráč našeho týmu: Vláďa

Komentář rozhodčího: Vyrovnané utkání, domácím lépe vyšel závěr.

Náš komentář: K dalšímu zápasu jsme se sešli za nefotbalového počasí - déšť a zima - ale ani to nás po dobrém vstupu do sezóny (minimálně bodově) neodradilo, a chtěli jsme potvrdit výhru z předchozího utkání.

Do zápasu jsme vstoupili relativně slušně a dokonce se dostali do vedení. Pak se bohužel soupeř rozehrál a i díky našim opakujícím se chybám vsítil 3 branky za sebou a dostal se do pohodlného vedení. Ve druhém poločase jsme ovšem zlepšili naši hru a po závarech z rohů či autů se nám podařilo srovnat - konečně se prosadil i Vláďa, který navázal na svůj velmi dobrý výkon z předchozího zápasu. Když už to pomalu vypadalo, že zápas dospěje do remízového konce, soupeř využil jednu ze svých šancí a znovu se dostal do vedení. V reakci na to jsme se vrhli do útoku a nechali vzadu otevřená vrátka, resp. útočníka soupeře. Situaci řešil nedovoleným zákrokem až Ondra a byl po zásluze odměněn červeným kartónkem. S tím se ovšem nemohl srovnat a rozhodčí tak bude moci vyprávět svým vnoučatům, jak vlastně vypadá Fergusonův fén. To byla i poslední významná událost v zápase, který jsme trochu smolně o jeden gól prohráli.

Rozhodujícím faktorem byla dobrá hra soupeře v útoku a zároveň fakt, že se lépe než my vyrovnal s podmáčeným hřištěm. Povede se nám lépe v následujících kolech?

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode