... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

1. kolo

01.09.2015 18:15

FC HNK PRAHA - Juventus Pivus  0:7 (0:1)            

Hřiště: Pražačka 1

Naše góly: 

Sestava: Pepa - Vláďa, Honza, Michal - Vašek, Pavel, Tonda, David - Standa

Diváci: 0

Nejlepší hráč našeho týmu: neuveden

Komentář rozhodčího: V 1. poločase vyrovnané utkání, ale ve druhém jednoznačně dominovali hosté.  

Náš komentář (Pepa): Po dlouhé zimní pauze, kterou každý nás jako obvykle strávil poctivou přípravou na jarní sezónu, nás čekal první zápas po návratu do 6. ligy. Naším soupeřem nebyl nikdo jiný než Juventus Pivus - tedy tým, se kterým jsme odehráli jeden z nejlepších zápasů v naší historii. Nebudu chodit kolem horké kaše, výkon jsme nezopakovali a z utkání si odnesli debakl. Hrát za nás příbuzný Františka Ferdinanda d'Este, jistě by měl radost.

Soupeř do utkání vstoupil lépe než my a dostal se do mírného tlaku, což zhodnotil i prvním gólem v naší síti. To nás trochu probralo a povedlo se nám nejen srovnat hru, ale dokonce i skóre. Zde bohužel do hry necitlivě vstoupil rozhodčí, který přerušil naší výhodu právě v momentu, kdy Standa uklízel míč do prázdné brány. Škoda. Do poločasu se pak už nic zajímavého nestalo. O přestávce jsme pak probrali taktiku a totálně vybouchli v druhé půli, když jsme inkasovali dalších 6 gólů.

Celkové skóre 7:0 je sice nespravedlivé, utkání jsme si nicméně vyhrát nezasloužili. Obtížně se tak hledají pozitiva do dalších zápasů - nedařilo se nám dostávat do šancí, standardky jsme bránili hůř než Sparta, Vašek v bráně taky úplně nepodržel a soupeř byl zároveň jeden z nejubrečenějších týmů, na které si pamatuji. No příště už to horší být nemůže…

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode