... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

7. kolo

13.10.2015 18:30

FC HNK PRAHA - Viktoria Bítovská A  3:1 (1:0)            

Hřiště: Hrabákova 3

Naše góly: 9' Vojta, 47.' David a 49.' Pavel

Sestava: Pepa - Vláďa, Michal, Honza - David, Pavel - Vojta, Tonda

Diváci: 0

Nejlepší hráč našeho týmu: Vojta

Komentář rozhodčího: První poločas byl ve znamení lehkého tlaku ze strany HNK jenž byl korunován jen 1. gólem. Do druhého vlétla Bítovská s vervou a po chvíli vyrovnala, jenže neproměnila své šance a nakonec nezvládla závěr po 2. obdrženém gólu.

Náš komentář: Naším dalším soupeřem byl v mrazivém podvečeru tým toho času okupující 2. místo tabulky. Nečekal nás tedy lehký soupeř a po předchozím prohraném utkání jsme do zápasu nastupovali s respektem. Naše šance byly ovlivněny (na jakou stranu si rozhodněte sami) nepřítomností našeho kapitána, střelce a vzoru, co se životosprávy týká, Standy, který před zápasem upřednostnil luxusní dovolenou v Turecku. No, rozumíte tomu?

Musím nicméně říci, že hra soupeře pro mě byla zklamáním. Ne, že by hráli špatně, ale během celého zápasu spoléhali prakticky jenom na vysoké nákopy od braknáře před vápno (naštěstí se povedl zhruba jen jeden z pěti) a velmi nebezpečné auty, po kterých to vždy smrdělo gólem. Bohužel pro nás Pepa při těchto míčích jistotou úplně neoplýval. My jsme naopak podali týmový a řekl bych i docela fotbalový výkon, když některé akce byly opravdu pěkné - zejména ta před naším 2. gólem, kdy Michal z obrany vyvezl míč, natáhl na sebe soupeře, přihrál Tondovi, který míč poslal Davidovi před prakticky prázdnou branku ... Michal podle mého názoru odehrál nejlepší utkání v sezóně, jen tak dál. Nicméně jsme měli i pasáže zápasu, kdy se nám sotva podařilo udržet míč na déle než 20 vteřin.

Abych se vrátil k samotnému zápasu, 1. poločas jsme vyhráli 1:0, když Vojta konečně vsítil svůj 100. gól za HNK, jak jinak než střelou bodlem. Gratulujeme! V druhém poločase se soupeři podařilo srovnat, když se brankáři povedl výkop, míč letěl na kraj vápna a útočník ho šťastně tečoval křižně do šibenice. Na tento gól jsme zareagovali akcí popsanou v předchozím odstavci a pojišťovací gól přidal Pavel. I přes několik dalších šancí a závarů na obou stranách již další gól nepadl. Zápas jsme tak zaslouženě vyhráli a stále máme relativně reálnou šánci na návrat do 6. ligy, uvidíme.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode