... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

6. kolo

06.05.2015 19:00

FC HNK PRAHA - FC Gumídci Méďové  2:3 (2:2)            

Hřiště: Pražačka 3

Naše góly: 12.' Standa a 14.' Pavel

Sestava: Fanda - Pepa, Honza, Vláďa - Vojta, Pavel, Tonda - Standa

Diváci: 0

Nejlepší hráč našeho týmu: Standa

Komentář rozhodčího: Vyrovnané utkání vyhráli hosté, kteří působili o něco fotbalovějším dojmem.

Náš komentář: Další zápas nás zavál na Pražačku, kde jsme se utkali s týmem na opačném konci tabulky, než se nacházíme my, takže favorit zápasu byl zcela jasný. A my jsme to bohužel nebyli.

Soupeř si od začátku zápasu vytvořil mírnou převahu, kterou také korunoval vedoucím gólem, když z rychlého útoku překonal (kupodivu) fantasticky chytajícího Fandu. Na to však po chvíli odpověděl Standa, když si zkušeně za bukem počíhal na to, až se odkop soupeře odrazí od hlavy protihráče přímo k němu, a náhle stál sám proti gólmanovi, kterém (kupodivu) nedal šanci. Do konce poločasu padly ještě dva góly, po jednom na každé straně, takže jsme se rozcházeli za smírného stavu 2:2. Ve druhém poločase byl obrázek hry stejný, soupeř byl mírně lepší, ale my jsme podali (kupodivu) dobrý výkon (dle mého názoru nejlepší v sezóně). Bohužel jsme ho nekorunovali ziskem bodu(ů), protože soupeř ve druhém poločase Fandu, stále (kupodivu) skvěle chytajícího, jednou překonal, zatímco my jsme míč za záda soupeřova brankáře nedostali. Zejména Tonda měl kopec smůly. Škoda, tentokrát byly body docela blízko.

K zápasu si na závěr dovolím jen jednu krátkou poznámku. To, co po celý zápas předváděl celý soupeřův tým, bylo opravdu neuvěřitelné - od první minuty začali brečet, že by se ani hráči ... (dosaď svůj oblíbený tým) ... nestyděli, a neskončili s tím do konce zápasu. Rozhodčí přitom (kupodivu) nebyl zas tak špatný, i když ani nepískal nijak zázračně, ale brečením se nenechal ovlivnit. Celkově se však jednalo o dobrý a ne přehnaně tvrdý zápas, takže chování soupeře bylo k pláči ...

Do příštího zápasu vstoupíme z pěkného předposledního místa, tak uvidíme, jak se nám bude dařit.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode