... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

5. kolo (Jaro 2016)

19.04.2016 19:00

FC HNK PRAHA - Sorry FC 4:1 (1:1)            

Hřiště: Motorlet 2

Naše góly: 3.' Standa, 32.' vlastní, 40.' David, 45.' Honza 

Sestava: Ondra - Honza, Pepa, Vláďa - Vašek, Pavel, David - Standa

Diváci: 2 (Zuzka a Petra)

Nejlepší hráč našeho týmu: David

Komentář rozhodčího: I přesto, že první půle skončila remízou, domácí dokázali ve druhé půli vstřelit další tři branky a vyhrát.

Náš komentář (Pepa): Před zápasem jsme se, jako obvykle, sešli v blízké nálevně. Když jsme odtud chvíli před zápasem odcházeli, byl obzvláště pohled na Standu, který šel s lahváčem v jedné ruce a cigaretou v druhé, inspirující, a dával tušit, že se diváci mohou těšit na mimořádné sportovní výkony. Po nemoci se do brány vrátil Ondra a přinesl minule chybějící jistotu. 

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, za což byl Standa odměněn brzkým vedoucím gólem. I poté jsme si udržovali tlak a přes nedůrazně bránícího protivníka se dostávali do řady šancí. Bohužel se nám i v tomto zápase na kopačkách držela střelecká smůla. Udeřilo tak na druhé straně, když útočník soupeře přešel přes dva obránce a vychutnal si bezmocného Ondru. Následně jsme vypadli z role a dostali pod výrazný tlak, který ukončil až rozhodčí pískající konec poločasu.

O přestávce jsme se zkonsolidovali a výrazně zlepšili obrannou hru, čemuž pomohla i únava hráčů Sorry, kteří postupně fyzicky odpadali. Překvapivě se nám povedlo proměnit i některé šance a ve 2. půli jsme tak zaznamenali ještě dva vstřelené góly a jeden vstřelený gólíček.

Zaslouženou výhru 4:1 jsme pak šli po zápase krátce zapít.

Za zmínku ještě stojí nešťastné podklouznutí hráče soupeře, který nikým neatakován uklouzl a jen těžce se zvedal z trávníku. V tom se mu snažil pomoci Vašek ve spolupráci s jedním soupeřem, ale vzniklo z toho spíše komické číslo …

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Tvorba www stránek zdarmaWebnode