... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

3. kolo (Jaro 2016)

06.04.2016 20:45

FC HNK PRAHA - Merck stars 1:0 (1:0)            

Hřiště: Hostivař

Naše góly: 27.' Standa

Sestava: Ondra - Honza, Pepa - Vašek, Pavel, David - Standa

Diváci: 1 (Martin)

Nejlepší hráč našeho týmu: Ondra

Komentář rozhodčího: Na 6. ligu nadprůměrný fotbal. V prvním poločase měl Merck tři megašance, ale trefil břevno. V závěru padla šťastná branka HNK po odrazu do brány. Ve druhém poločase Merck tlačil, břevno opět trefil, ale brankář čaroval. 

Náš komentář (Pepa): Po nepříliš vydařeném vstupu do 6.ligy jsme se k dalšímu zápasu sešli v zatím nejslabší sestavě v probíhající sezóně - byl jen jeden na střídání a to si ještě David, poznamenaný šrámy z minulého zápasu, nebyl jistý, zda bude schopen odehrát celý zápas. Prognostik Standa tak s pivem a cigaretou v ruce předpovídal jednu z nejvyšších porážek HNK v historii. Naštěstí se mýlil. 

Do zápasu oba týmy vstoupily útočně a hrál se pěkný vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Zatímco soupeř zahazoval i ty největší příležitosti (například i nájezd dvou hráčů na brankáře), nám se podařilo vstřelit gól, když Standa pohotově tečoval do brány střelu Pavla. První poločas tak skončil naším vedením 1:0.

Ve druhém poločase se obraz hry změnil, když nás soupeř zamkl na naší půlce, ve snaze otočit pro něj nepříznivé skóre, zatímco my jsme se dostávali jen k relativně nebezpečným brejkům. Naštěstí jsme měli štěstí, když to, co nepochytal Ondra, zblokovala obrana, či útočící hráči i z nejjasnějších pozic mířili mimo bránu. Zápas tak skončil nehanspaulským výsledkem 1:0.

Nebudu tvrdit, že jsme si zasloužili vyhrát, soupeř byl lepší a měl i výrazně více šancí. Na druhé straně se jednalo o jeden z našich nejbojovnějších zápasů, co pamatuji. Doufejme, že nás tento zápas nakopne k záchraně v 6. lize.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode