... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

2. kolo (Jaro 2016)

29.03.2016 20:15

Medvědi A - FC HNK PRAHA 2:2 (1:2)            

Hřiště: Pražačka 1

Naše góly: 2' David, 21.' Standa

Sestava: Ondra - Vláďa, Honza, Pepa - Vašek, Pavel, Tonda, David - Standa

Diváci: 0

Nejlepší hráč našeho týmu: neuveden

Komentář rozhodčího: Pohledné utkání, ve kterém byli hosté lepším týmem, ale díky jalové útočné fázi odjíždějí z Pražačky jen s bodem.  

Náš komentář (Pepa): Po debaklu z předchozího zápasu jsme angažovali skauty s cílem posílit na postu brankáře, kde se i tuto sezónu měla točit ne zcela spolehlivá dvojice Vašek, Pepa. Naše hledání bylo úspěšné a zároveň znamenalo návrat jednoho ze zakládajících členů a prvního brankáře, který měl tu čest dostávat góly v dresu HNK. Ondro, vítej.

Do zápasu jsme vstoupili lépe než minule a dostali se do mírného tlaku. Naši jsme zejména díky Davidovi (1+1) přetavili ve zrádné vedení 2:0 po prvním poločase. Ve druhém poločase se začalo projevovat, že několik našich hráčů nenastoupilo zdravotně zcela v pořádku a zbytek fyzičku trénuje zejména po hospodách. Stále jsme byli o něco lepší než soupeř, ale ten se dostával do více šancí než v prvním poločase a dvě z nich bohužel proměnil. Zejména druhý gól byl smolný. Místo toho, aby Pepa odkopl míč do bezpečí, trefil ho podivnou šajtlí, míč vyletěl vysoko do vzduchu a naneštěstí se odrazil soupeři přímo k noze… Bohužel ani Ondra, ani Honza nestihli na podivnou letovou dráhu míče zareagovat.

Připsali jsme si tak první bod v sezóně, ale ze zápasu jsme nemohli odcházet spokojeni. Pokud budeme takto pokračovat, bude záchrana v 6. lize náročná. 

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode