... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

10. kolo

07.06.2009 11:15

Gee Gee Olive - FC HNK Praha 0:5 (0:2)             

Hřiště: Zákostelní

Góly: 22.' David, 28.' Vláďa, 43.' Pepa, 52.' Vojta, 54.' David

Sestava: Martin - Pepa, Petr, Tomáš - Vojta, Vašek, David - Vláďa, Standa

Nejlepší hráč našeho týmu: David

Komentář rozhodčího: Utkání probíhalo v poklidném tempu, protože Olive hráli pouze ve čtyřech v poli. Přesto se drželi statečně.

Záložní komentář: Nemožné se stalo skutkem! Vláďa po 2 sezonách konečně vstřelil góla a stal se 4. nejlepším střelcem historie klubu! (pravdou je, že mu k tomu značně dopomohla ztráta statistik z dob největší slávy Kessíka a Chodouna, kteří měli produktivitu přecejen o fous větší :o) Ovšem asi by taky bylo fér dodat, že střeleckou smůlu protrhl gólem, který dal asi tak minutu po svém posledním dotyku míče, ale na to se historie ptát nebude ;-)

Kdyby od soupeře dorazilo víc než 5 hráčů, asi bychom měli větší problémy, takhle bych za největší problém nedělního zápasu vyděl soupeřova Čenicha. Takový ideální hanspaulkový typ ... :-) Dlouho jsme nemohli dát góla a hrozilo, že ještě soupeři přijde poslední hráč a pak nás převálcuje, ale po Davidově gólu už to tam začalo padat, a tak stále můžeme tvrdit, že se nám na Zákostelní daří, neb ze 2 zápasů jsou 4 body a poměr skóre 17:3 poměrně solidní vizitka ;)

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode