... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

1. kolo

26.03.2012 19:30


FC HNK PRAHA - V.S.P.S.V.S.  3:1 (2:0)            

Hřiště: Mikulova 2

Góly:  8.' David, 19.' Obo, 43.' David

Sestava: Martin - Honza, Pepa, Pavel - David, Pavel Vágner - Obo, Standa

Fanoušci: 1 (Vojta)

Nejlepší hráč našeho týmu: David

Komentář rozhodčího: Mládí přeběhalo zkušenosti. Za domácí vynikl hráč 13 Henzl.

Růžový komentář: Na první zápas se nás sešlo celkem 9, teda vlastně 8, protože Vojta sice na kole dorazil, ale bez dresu a kopaček. Místo toho měl flašku piva a balíček chipsů. Nebyl však jediným členem týmu, z koho chuť do fotbalu přímo sálala a první poločas jsme málem zahájili ve 3 lidech v poli, když se skoro strhla rvačka o to, kdo zápas začne na střídačce.

V prvním poločase měl soupeř více ze hry, zejména díky své výškové převaze. Nebyl to ale schopen přetavit v gól a vlastně ani v pořádnou šanci i díky překvapivě slušné souhře obrany a Martina. My jsme se naopak do náhodné šance občas  dostali a dvě dokonce proměnili, což bylo zásluhou především Davida, který první gól sám vstřelil a na druhý přihrál před prázdnou branku Obovi.

Začátek druhého poločasu pak nestihl Pavel V., který si o přestávce nutně musel jít pro pivo do blízké nálevny. To nám nezabránilo v tom, že jsme hru v poli vyrovnali a byli možná i něco lepší. Odměnou nám byl gól v naší síti, po kterém jsem pomalu přestal doufat ve výhru. Naštěstí si opět vzal míč David a po samostatné akci vstřelili náš třetí gól. Utkání se pak už jen dohrávalo. Do sezóny jsme tak vstoupili vítězně.

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si web zdarma!Webnode