... není potřeba zvítězit, stačí zašpinit dres

Podzim 2021 - zápasy a hřiště přidány + farewell klubovým legendám

15.09.2021 14:59

Rozpis zápasů a seznam hříšt pro novou sezónu byly přidány na stránky - Podzim 2021

Ten čas ale letí...příští rok to snad už bude 20 let od založení klubu. Mezitím se v HNK samozřejmě stihlo vystřídat spoustu hráčů. Tvrdé jádro talentovaných HNK hráčů dlouhou dobu odolávalo možnostem si konečne s někým nahrát a zůstávali věrní klubu. Určitě bych jím chtěl jménem klubu poděkovat za to, že to vydrželi tak dlouho :) Ano, mluvím o Davidovi s Vojtou, o těch, kteří se dají považovat jako spoluzakladatelé klubu a "čutali" tu téměř neuvěřitelných 20 let ( možná mín, ale i tak je to hustý...) Oba dva to budou v příštích sezónach zkoušek v nižších ligách a není se čemu divit, fotbalově na to rozhodně mají. 

Vojtovi chci především poděkovat za jeho statistiky a za web, který pro tým v minulosti vytvořil. Za tvořivost hry a za rozumného člověka na hřišti, který dokázal vždy uklidnit našeho kapitána a mě. Vojta odehrál za HNK neuveřitelných 215 zápasů a vstřelil 123 gólů

Davidovi především za riskování svého zdraví v našich pralesních ligách, kde se všichni obránci ( včetně mě, ale už jsem z toho také vyrostl) řídí pravidlem - když je rychlý a šikovný, sejmi ho! David odehrál za HNK 193 zápasů a vstřelil 184 gólů, což je skoro gól na zápas - tj jak Haaland.

 

 

Vyhledávání

.

... a to je vše, přátelé!

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode